Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Bliv skimmelsvamp-sanitør

Inox 7500
Inox 9000
Inox 6000
PC ID Diavolo
PC ID
Inox 8000
Odontosteam

skimmelsvamp-sanitør på 1 dag.

CryoCIP ApS har løsningen, der kan fjerne problemer med skimmelsvamp 100 %
I Byggefagets projekter ligger der lige nu 27 projekter over hele landet, der indenfor de næste 24 måneder skal renoveres, ombygges eller nedrives (total anlægssum 2,334 mia. kr.).
Alle disse projekter omhandler også problemer med skimmelsvamp, og CryoCIP er leveringsdygtig af det udstyr, der skal til for at løse problemerne. Efter et éndags kursus i betjening af materiellet er man klar til at gå i gang, og markedet er kæmpestort.

Hvad er skimmelsvamp?

kimmelsvamp er bittesmå svampe, der vokser på jord og plantedele i naturen. I vore huse kan skimmelsvampe vokse mange steder, når blot der er fugtigt og noget at leve af. Skimmelsvampe lever af dødt materiale, der oprindeligt stammer fra dyr og planter (organisk materiale). I huse kan det fx være:

Træ
Spånplader
Krydsfinérplader
Papiret på bagsiden af gipsplader
Tapet
Lim
Kokostæpper
Støv

Skimmelsvampe formerer sig ved hjælp af sporer, en slags frø, som gennem luften kan spredes vidt omkring. Sporene findes overalt, og når de rette betingelser er til stede, begynder de at vokse og sprede nye sporer.

Skimmelsvamp er sygdomsfremkaldende

Skimmelsvamp i boliger kan gøre mennesker syge. Symptomerne kan være:
Irriterede øjne, næse og luftveje
Hoste og trykken for brystet, specielt hos børn
Hæshed
Gentagen bihulebetændelse
Åndedrætsbesvær
Hovedpine Træthed
Koncentrations besvær

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fugtproblemer skal først løses

Før man går i gang med at fjerne skimmelsvampe fra lofter og vægge, er det vigtigt at man først fjerner årsagen til, at skimmelsvampene er der – nemlig fugtproblemerne i boligen.

Afrensning og dampbehandling

Herefter udføres en mekanisk afrensning med et Lava blæseanlæg/tørismaskine med HEPA støvsugning og luftrenser, som renser luften med 99,7 %. Herefter udføres selve skimmelsvampbehandlingen, fx med CryoCIP professionelle CIP damp / tørdampmaskine, der med en temperatur på 180 ⁰C og et tryk på 9-10 bar, uden brug af kemi, effektivt fjerner alle spor af skimmel og bakterier. Det er vigtigt at skimmelsporene bliver nedbrudt 100 %, således at de ikke senere kommer til at vokse igen.

Kurser

CryoCIP tilbyder kursus i skimmelbehandling til en pris på kr. 2.885,- (ex. Moms.). Kurset bliver afholdt 3-4 gange om året. Næste gang er d. 6/2-2019. på kurset bliver du undervist i bygningssreening i forbindelse med undersøgelse af hvor skimmel i bygningen er opstået. Herud over bliver du undervist i rengørings principper med HEPE sugere, samt HEPA luftrensere. Affugtning er også en del af det pensum, du kommer igennem. herefter vil du prøve at have forskellige maskiner og afprøve dem i praksis. Du bliver også undervist i kvalitets kontrol.
CryoCIP ApS er grossist i mange forskellige maskiner og udfører ikke direkte opgaver. Yderligere information: www.cryocip.dk, tlf. 75 92 81 00.

 
%d bloggers like this: