Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Fragt priser stiger

Fragt priser stiger:

Pga. de omstændigheder som der på det globale markeder på fragter, stiger CryoCIP fragter med optil 30-60%. Det får den betydning at vores vare fra dagsdato vil stige.

Desvære vil stigning på fragtprisen have betydning for den endelig pris på produktet. Da vores produkter primært er produceret i udlandet, importeret til danmark vil stort set alle produkter blive berørt.

Grundet fortsat problemer med nedlukninger i forskellige lande, vil produktionsomkostninger også stige og dertil generelt prisstigninger. Kunde kan få den opfattelse, at billigere produkter ikke kan betale sig at sende til reparation.

De kunder som har service aftaler som omfatter fragter, vil ikke være berørte. Men kunder som skal have fornyet deres service aftale vil opleve, at aftalen ikke kan fornyes inkl. fragter idet fragterne overstiger indholdet.

Derfor vil CryoCIP service aftaler fra i dag d.27/10-2021 være uden fragter. Det betyder at nye kunder på service aftaler , enten selv transportere maskiner til os eller bede os om transporten imod betaling.

Kontakt os for yderligere tryk her.

gå til Online salg tryk her.

Stigende fragtpriser kombineret med voksende råvarepriser, presser bruttomarginalerne i danske og udenlandske selskaber. Mange virksomheder er ikke i tvivl om, at priserne stiger på produkterne.

Lang tid krise:

At det kommer til at gå meget langtid, før at priserne har normaliseret sig.

I europa taler man om at politikerne ønsker at løse problemet, men det bliver meget svært for politikerne at løse denne globale krise.

Da krisen er styret af i første omgang Covid-19 problemet som har og vil få betydning i lokale nedlukninger, og derfor vil forsyningen være lammet.

Pga. det flow som kommer i de store internationale havne, vil der opnå flaskehalse og ventetiden som bliver med meget store omkostninger.

Det bliver derfor ikke en let opgave at løse end snare en umulig opgave. Det næste kan blive at dette bliver efterfyldt af en økonomisk nedtur. Det kan synes mærkeligt, fordi der netop er opsving.

Opsvinget og manglende leveringer, kan får betydning i at mange produktionsvirksomheder ikke får det flow de skal have for at virksomheden kan løbe rundt.

 
%d bloggers like this: