Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Ny Tørdampmaskine med 220 gr.

Diesel CIP5000

CryoCIP introducere nu den ny udviklede 220 gr, damp maskine. CIP5000 har den mulighed at der kan tilsluttes optil 4 udgange eller brugere og dermed opnå en større kapacitet. CIP5000 kan anvendes i den tungere industri, hvor høj temperatur i afrensningen øger produktiviteten i rengøringen.

CIP5000 tørdamp maskine opvarmes med en kedel/fyr som drives af diesel. kedlen opnår 220 gr. på kedlen og 180gr. uden ved rensestedet. CIP5000 fås også på EL i version 28 kW. special bygget til kunden.

CIP5000 bruges til manuelle eller automatiske rengøringer i driften. vandforbruget er 21 L/timen

Jo højere temperatur der opnås, jo tørre bliver din damp. Det betyder, at der med brug af vand som er overophedet damp 220 gr, denne benævnes som tørdamp, fordi den udtørre hurtigere end hvis temperaturen er under 140 gr. Dermed vil materialet, hvorpå der dampes ikke optage vandet, fordi den høje temperatur er udtørrende.

den ekstreme høje temperatur, kan anvendes i mange forskellige industrier. bl.a til at fjerne maling overflader, ved kort at varme dem op og skabe overfladen fri. Kan også anvendes til at løsne eller krympe på plastrør. Ud over at fjerne maling og grafitti også fjerne kalk aflejringer, samt grønne vækster.

FUGTPROBLEMER SKAL FØRST LØSES

Før man går i gang med at fjerne skimmelsvampe fra lofter og vægge, er det vigtigt at man først fjerner årsagen til, at skimmelsvampene er der – nemlig fugtproblemerne i boligen.

AFRENSNING OG DAMPBEHANDLING

Herefter udføres en mekanisk afrensning med et Lava blæseanlæg/tørismaskine med HEPA støvsugning og luftrenser, som renser luften med 99,7 %.

Herefter udføres selve skimmelsvampbehandlingen, fx med CryoCIP’s professionelle INOX tørdampmaskine, der med en temperatur på 180 ⁰C og et tryk på 9-10 bar, uden brug af kemi, effektivt fjerner alle spor af skimmel og bakterier. Det er vigtigt at skimmelsporene bliver nedbrudt 100 %, således at de ikke senere kommer til at vokse igen.

Kurser:

Ring og forhør om kursus, som afholdes i Fredericia eller hos virksomheden.

ERFARING OG RÅDGIVNING

Tørdamp-maskiner fra CryoCIP ApS til behandling af skimmelsvamp har været anvendt i Europa siden 1993. CryoCIP rådgiver i valg af metode til afrensningen, samt sælger og leverer udstyr til overfladeafrensning.

CryoCIP ApS er grossist på mange forskellige maskiner og udfører ikke direkte opgaver.

 

kontakt salg tryk link

Online salg tryk link.

Steam is the most environmentally friendly.The mold treatment itself is then carried out, for example with CryoCIP’s professional INOX dry steam machine, which with a temperature of 180 ⁰C and a pressure of 9-10 bar, without the use of chemicals, effectively removes all traces of mold and bacteria. It is important that the mold spores are broken down 100% so that they do not grow back later.

 
%d bloggers like this: