Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Rengøring med damp og sug

Anvendelse af damp

Med udgangspunkt i øget effektivitet i rengøringsprocessen, samt fokus på arbejdsmiljøet og driftsomkostningerne i driften, har damp rengøring siden 1993, udviklet sig for mange professionelle brugere, som i Europa udgør en kraftig vækst indenfor rengøring i fødevare og Pharma industrien.

Årsagen til øget efterspørgelse af dampløsninger uden brug af kemikalier, er flere grunde. Dels er der i de sidste 5 år været øget fokus på at udlede mindre Co2, samt at nedsætte de pesticid-rester som kemikalier indeholder, at undgå at udlede det i spildevandet. Mindre vandforbrug er også en væsentlig faktor, når nye kaster sig over en løsning med damp og sug.

Effektiviteten af rengøringsprocessen har også været en væsentlig årsag i omstilling til damp løsninger. Det har derfor de sidste 5-10 år været udviklet mere professionelle løsninger til industrien, som opfylder de krav industrien stiller til desinficering af et område.

Hvordan virker damp og sug

Der er meget stor forskel på damp eller betegnelsen af damp. for at man får en korrekt løsning til rengøring og desinficeringen, der flere analyser fra WHO, som viser at for at bakterien kan slås ned, skal den have en effekt på mindst 140°C konstant for at kunne desinficere nok.

Når vi kender ordet tørdamp, er det netop fordi at damp over 140°C har en udtørrende effekt. det skal forstås på den måde at jo mere varme/energi der kommer i området, jo hurtigere desinficere og udtørre området.

Formålet med damp, er at få nedbragt bakterie og lugte i en høj hastighed, samt undgå at bruge kemikalier eller minimere forbrugen.

Kontrol

For at sikre at den desinficering som er foretaget korrekt og med den målsætning, man har sat for sin rengøring, anbefaler vi CryoCIP ATP kontrol, som med software program, gemmer de daglige rutiner og sikre ensartet måling.

Link til ATP:   https://xn--danskrengringsudstyr-jcc.dk/produkter/analyser/

Fedt og snavs i et industri køkken opløses nemt ved 180°C samt suges op og fjernes i samme funktion

Damp rengøring af madvogne sikrer en hurtig og effektiv desinficering.

Damp af køre stål på plejehjem. En løsning, hvor man kan komme ind i sprækker og revner med en høj temperatur.

ATP Kontrol / Kvalitetskontrol

 
%d bloggers like this: