Vognmagervej 15A, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 08:00 - 16:00 - Fre 08:00 - 14:00

Tørdamp & Damp støvsugning

Miljvenlig Rengøring vinder ind.

Tørdamp / damp og damp støvsugning, vinder ind på den internationale scene. Hurtigere og effektive miljøvenlige løsninger som nedbringer CO2 forbruget og dermed en del af det topmål som blev indgået i Paris Aftalen. Ved at minimere sit kemikalie forbrug, samt nedsætte den energi som forbruges i rengøringsfasen.

Anvendelse, valg af udstyr:

Der findes i markedet vedr. damp og dampstøvsuger, et stort udvalg af maskiner. Som forbruger bør du vælge det udstyr som passer dig bedst. Det vil sige at du skal vurdere, hvor meget du skal bruge dit udstyr og hvor står kontinuitet du har brug for. Maskinernes effektivitet afgøre, hvor meget du kan desinficere af gangen. Jo højere temperatur og tryk du har jo hurtigere kan du desinficere. Energi forbruget spiller ind på hvormeget du skader miljøet. Det er derfor vigtigt at du kigger på det autput som kommer ud og i hvor lang tid maskinen kan holde sin effekt.

 

Fødevare godkendte maskiner

Hvis du bruger damp og damp støvsuger i fødevare industrien, skal du sikre dig at maskinerne har de rigtige godkendelser og overholder de krav som der er til HACCP eller Pharma industrien. Lige præcis denne industri, har stor værdi i at anvende damp og damp støvsuger, netop fordi de ikke ønsker spore af kemikalier, samtidig med at de minimere vandforbrug.

Kontakt os.:

Hvis du vil vide mere om tørdamp / damp / damp støvsuger, er du velkommen til at kontakte CryoCIP på tlf. 75 92 81 00 eller pr. mail.: info@cryocip.dk

Nu, er det muligt meget nemt, at fjerne skidt og snavs med damp og damp støvsugning uden brug af kemikalier eller kun en mindre tilsætning efter behov.

Damp af køledisk

Effektiv fjernelse af skidt og snavs fra køledisk i en fødevarebutik.

 
%d bloggers like this: