Kaltoftevej 9C, 7000 Fredericia, Danmark +45 7592 8100 Man - Tirs 09:00 - 15:00 - Fre 09:00 - 14:00

Tørdamp rengøring i industrien

HACCP godkendt tørdamp udstyr.

En veldokumenteret rengøringsproces, er en af vejene til succes i en pharma/ fødevareproduktion. Procedure og processor ændres løbende, både for hygiejne sikkerhed, men også for at optimere produktionens driftsudgift. Det er derfor virksomheder i udlandet øger forspringet på at nedsætte omkostningerne. Driftsudgifterne er et konkurrence parameter. Ikke kun på lønnen, men også på rengøringsprocessen imellem batch omstilling.

Tørdamp / damp og sug øger interessen hos Pharma / Fødevare virksomheder i hele verden, med løsninger som sikre bedre og hurtigere rengøringsprocesser. Det øger konkurrence evnen over for konkurrenter og derfor er interessen stor i at lave en projekt pakke løsning med CryoCIP Engineering

Mindre kemi i fødevareindustri

Samarbejde omkring rigtige løsninger vedr. rengøring i produktionen, er et at hovedpunkterne som CryoCIP arbejder med, at det skal kunne betale sig at gøre ordentlig rent. Hellere holde rent en gøre rent. En af faktorerne, er at fejl i rengøringen eller mangelfuld rengøring, skader driften. Den øger udgifterne, samt nedsætter effektiviteten i virksomheden. Derfor er rengøringsprocessen vigtig at overholde, samt at justere, når muligheden for bedre udstyr er til stede.

Tørdamp rengøring og sug er nyt i HACCP regi. CryoCIP leverer læsninger som er medical / HACCP godkendt i Europa og opfylder dokumentationskravet til Pharma / Fødevare produktion.

Helt uforpligtende, kommer CryoCIP på besøg hos din virksomhed og gennemgår de løsninger som kan passe din virksomhed. CryoCIP udarbejder en Cost benefit analyse, idet område hvor den nye rengøringsproces kan være en fordel for din virksomhed. Kontakt CryoCIP tlf. 75 92 81 00.

 

I et samarbejde med produktionens medarbejder og deres service team udarbejdes nye forbedret rengørings processer.

Rengøring imellem hver batch, er altid tidskrævende. Ny viden og ny teknologi er derfor altid vigtigt for produktionen som løsning på forbedringer af omkostningerne i driften.

 
%d bloggers like this: